sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Encaustic Art osa III

Tässähän kävi nyt niin, että uutuudenviehätys sai kokeilemaan ja kokeilemaan ja yhtäkkiä näitä vaan tulee ja tulee. Tässä kokeilujen tuloksia, voisiko näitä jo taiteeksi kutsua:

Kristalli:


Kynttilät:


Tatteja:


Ruskamaisema:


Poltettu maa:Aamun kirkkaus:


Karua maisemaa:


Merten salaisuudet:


Sieniapaja:


Silta yli synkän virran:Tähän halusin kokeilla leimasinta ja mukavasti toimi, tämä voisi olla vaikka syysvilta tuleentumassa:


Astu sisään tauluun:Tässähän näitä olikin, seuraavaksi täytyy varmaan pykätä pari korttia, ettei taidot unohdu ihan kokonaan.
3 kommenttia:

  1. Oijoiiiii, ovatpa ihania! Olis kiva päästä kokeilemaan :) En uskalla suoraan hommata tarvikkeita, kun noiden tekeminen näyttää youtubessa "liian helpolta", eli mä en varmaan osais, koska se on kumminkin varmaan vaikeeta ja vaatii harjoitusta. Noi on kyllä niin upeita, ihan kaikki, mutta tuo missä olet leimasinta käyttänyt, on kyllä ihan huippu myös. hienosti olet saanut valkoista sinne taustaan. Sieniapaja ja merten salaisuudet on kans aivan <3 <3 <3 Kaikki ovat!

    VastaaPoista
  2. Hienoja töitä. Mulla on kaikki vehkeet, mutta en ole tehnyt kuin viimeksi joulukortit. Nyt just ei innosta tehdä, mutta ehkä taas joskus. MatkuKuuden kaupasta saa muuten ostaa värejä ja tarvikkeita.

    VastaaPoista
  3. Upeita töitä! Olet kyllä taitava keksimään noita nimiä! Tatit ja sieniapaja oli ihanan syksyisiä. Minulla on omia töitäni www.loikkivatsammakot.com -sivuilla blogissa.

    VastaaPoista

On aina ilo saada kommentteja