Kirppislöytöjä

Tällä sivulla esittelen kirppislöytöjä laidasta laitaan. Ensimmäiset tulevat pian, kunhan saan kuvattua.

 Minusta on ihana kierrellä kirppiksillä. Sieltä löytyy käyttötavaraa, hyödyllistä ja sitten joskus ihan löytöjäkin edullisesti.

Tänään Lahden Lanttilasta tarttui viidellä eurolla mukaan ihana metallinen ja patinoitunut kukkajalusta:


Viime viikon kierrokselta Fida:sta löytyi seuraavat:

askarteluun ihanat vintage servietit, vain 0,90 c

Sitten löytyi tämä ihastuttava taulu, joka kehyksien perusteella on vanha samoin tausta näyttää siltä. Koska taulussa on muovinen "lasi" niin tämä ei voi olla aito, vaan ehkä painokuva. Joka tapauksessa tämä on signeerattu (tai sekin voi olla alkup. taulusta mukana) Edelfelt 1899 tai 1893! Googlasin vähän tätä ja tämä on osataideteos Edelfeltin alttarimaalauksesta, joka sijaitsee Vaasassa ja nimeltään paimenten kumarrus. Taulun hinta oli 2,50 e - ehkä tästä myytäessä saa vähän enemmän :)

Keräilen kaikkia pikkuesineitä ja erityisesti näitä "neekerin päitä" ja seinätauluja. Tässä niistä muutama viimeaikaisin, hintoja en enää muista, mutta muutaman euron/kpl:
Lahden Cetorilta pistivät silmään nämä Kari Suomalaisen sarjakuvalasit tuossa taannoin. Näyttivät 60-lukulaisilta, enkä ollut ennen nähnyt vastaavia missään. Hinta 5 e/lasi vähän kirpaisi, mutta pakko oli ottaa, sillä tiesin, että nämä olisivat jääneet vaivaamaan. No, ei ollut tämäkään turha ostos. Googlailin taas ja eräässä vanhojen tavaroiden nettikaupassa nämä ovat myynnissä 17 e/kpl! Ovat joko Riihimäen lasin tai Iittalan mallit - molemmilla ollut tämä tuotannossa. Laseja on 4 kpl:tta ja ovat täysin ehjät ja uuden veroiset. Aika hyvä voitto, jos nämä myisi.


Kiertelyt jatkuvat ja lisää ostoksia, jahka löytöjä tulee tehtyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On aina ilo saada kommentteja