perjantai 19. lokakuuta 2012

Tuunausta

Kirppiksillä kierrellessä tarttuu kaikenlaista mukaan ja osa on kaapin kätköissä ollut pitkäänkin. Nyt sitten ideoita on virinnyt ja tässä muutamia tuotoksia.

Löysin 4 kpl:tta tälläisiä pieniä tauluja metallisangalla:


ja sitten tuunattuna; nämä on krakeloitu ja kuvat kiinnitetty degoupage-tekniikalla, maalattu metalliripustin ja yhteen lisätty pitsi ympärille. 3 ovat vielä mietinnän alla jätänkö tuollaisiksi vai koristelenko vielä. Ideana olisi vielä tehdä näihin pienet kyltit roikkumaan osoittamaan vaikka wc:tä:Kyllä nämä taitavat hieman lisätuunausta vielä vaatia...

Joskus aikoja sitten olen myös ostanut kirppikseltä puisia sydämiä, näitä en älynnyt kuvata ennen tuunausta. Kaksi on valmiina. Olen maalannut sydämet ja sen jälkeen levittänyt krakelointilakkaa. En ollut oikein tyytyväinen lopputulokseen, joten nämä saivat sitten runsaasti koristeita peitokseen. Näitä voisi ajatella hää- tai kihlaparille onnitteluiksi kortin sijaan tai muuten vain muistamiseen hää- tai kihlapäivänä:Punainen oli "harjoittelukappale" ja yläosaan jäi mielestäni liikaa tyhjää, itse pidän alimmaisesta enemmän. Kukista puuttuu vielä kimalletta ja ylempään taidan leimata sydämeen jonkun hääonnitteluksi sopivan tekstin.

Nyt täytyy laittaa nämä syrjään ja tosissaan alkaa tehdä joulukortteja, muuten tulee taas kiire. Yksi projekti tosin on jo muhimassa... Laitan siitä jo alkukuvan. Eli ostin tällaisen metallivadin kirppikseltä eurolla - aivan kauhea tällaisenaan. Tästä on tulossa lampunvarjostin - esittelen tuotoksen, kunhan saan sen valmiiksi.2 kommenttia:

  1. Hienosti tuunailet :) Mielenkiinnolla odotan tuon metallivadin valmistumista...

    VastaaPoista
  2. Todella ihanat tuunailut. Myös minä jään mielenkiinnolla odottamaan lampunvarjostinta.

    VastaaPoista

On aina ilo saada kommentteja