tiistai 21. toukokuuta 2013

PUUTARHAAN PATSAITA

Kortteilu ollut jäissä ja ihan hyvästä syystä. Olen keskittynyt tekemään näitä seuraavia patsaita puutarhaani. Nämä on tuunattuja ja käytetty Paverpolia ja Powertex-kovetin aineita.

Tässä ensin kirppikseltä vitosella löydetty iso lasiastia sekä samoin kirpparilta löytynyt enkelipatsas, hinta pari euroa.Tälläinen siitä sitten tuli valmiina:eli enkeli on maalattu valkoisella Powertexillä ja lasi päällystetty lakanakankaalla, joka on käsitelty samalla aineella. Kovetuttuaan lisäsin vielä kivet ja sinisiä koristekiviä. Kannon päältä löytyi sopiva paikka.

Seuraavana oli vuorossa kirppiksiltä löytämäni isot nuket, hinnat 5 e ja 7 e. Tytöllä oli valmiina vaatteet, vain kengät ja hattu piti ostaa erikseen. Pojalla ei ollut vaatteita, joten vauvanvaatteita myyviltä kirppispöydiltä löytyivät sopivat tähän tarkoitukseen ja hinta 0,50 c - 1,50 e kpl.

Nuket on käsitelty terran värisellä Powertexillä, joka tarttuu myös muovipintaan (Paverpol hylkii muovia, joten ei sovellu tähän). Nukkien vaatteet on käsitelty Pavelpolin sävyllä pronssi samoin kuin tyttönuken kori ja kukat.

Tässä ensin poika kukkaruukun kanssa ja kukkaruukkuun tulee vielä kesäkukka:
ja sitten kukkaistyttö:
Kuivuttuaan nämä ovat sateen ja pakkasenkin kestäviä. Tosin nämä pääsevät kyllä talveksi suojaan ja täytyy vaan toivoa, ettei varkaat vie näitä.

Yksi on  vielä tulossa, sen esittelen myöhemmin, kunhan on valmis :)

3 kommenttia:

  1. Oi, mikä upea idea, jota olisi kiva kokeilla joskus itsekin. Pistänpä korvan taakse hautumaan. :)

    VastaaPoista
  2. Oi että miten upeita patsaita. Hienosti olet yhdistänyt enkelipatsaan ja lasiastian. Waude!

    VastaaPoista

On aina ilo saada kommentteja